Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kirkehøjskole 2023

Kirkehøjskole 2023
Udgivet af Stephanie Goldstrand Lauridsen, man d. 5. dec 2022, kl. 07:30
AKTUELT

Fredag d. 24. februar 2023: Thure Lindhardt

Thure Lindhardt om kunsten og dannelsen.

Hvad er et samfund uden kultur, og hvorfor er kulturen så vigtig - hvis den er det? Thure Lindhardt sætter i dette foredrag fokus på samfundets behov for kulturel og kunstnerisk påvirkning.

Alle billetter til dette foredrag er solgt, men der er stadig ledige pladser til foredragene i marts og april.


Fredag d. 
31. marts 2023: Erik A. Nielsen

Dr.phil. og dr.theol. Erik A. Nielsen holder foredrag om synd, dyd og tro. 

Han har igennem et langt liv og et omfattende forfatterskab arbejdet med forbindelserne mellem litteratur, billedkunst, musik og teologi.

Erik A. Nielsen har desuden modtaget adskillige priser for sit arbejde, heriblandt Hermers pris fra Københavns Universitet, Holberg-Medaljen, Georg Brandesprisen, Dansk litteraturpris fra Ragna Sidéns og Vagn Clausens Fond, Selskabet til de skønne og nyttige Videnskabers Forfremmelses pris fra Det Danske Akademi, Gad Rausings Pris fra Det Kongelige Svenske Videnskabsakademi.

Læs mere og køb din billet her.


Fredag d. 28. april 2023: Anna Libak

Libaks Katekismus.

Den amerikanske sociolog Phil Zuckerman konkluderede for et par år siden, at Danmark er et af verdens mest sekulære samfund: ”Et samfund uden gud”. Han tog fejl. Danskere er kulturkristne i en grad, som de ikke engang selv er klar over. Anna Libak trækker en linje fra Luther og Grundtvig til det modernes samfunds danske værdier.

Læs mere og køb din billet her