Sådan forsøger vi at gøre din gudstjeneste til en tryg oplevelse

Udgivet man d. 4. jan 2021, kl. 10:59
AKTUELT

Vi gør alt, hvad vi kan, for at mindske smitterisikoen ved vores gudstjenester i Frederiksberg Kirke og Frederiksberg Slotskirke, og vi vil meget gerne bede om din hjælp, så vi sammen kan skabe så trygge rammer som muligt.

Derfor må du gerne læse nedenstående vejledninger til gudstjenesterne i Frederiksberg Sogn, før du møder op:

• Vi beder dig om at tage mundbind eller visir på, når du er i kirkerummet – også når du sidder ned.
  • Vores gudstjenester og andre kirkelige handlinger varer højest 30 minutter
  • Vi kan maksimalt være 40 i Frederiksberg Kirke og 22 i Frederiksberg Slotskirke og beder om forståelse, hvis vi er nødt til at afvise nogen.
  • Der vil ikke afholdes nadver i nogen af kirkerne.
  • Trosbekendelsen synges ikke, men siges
  • Der vil ikke være fællessang
  • Koret synger ikke under gudstjenester og andagter (der vil være korsang ved dåb, vielser og bisættelser)

Når der ikke sker kirkelige handlinger i Frederiksberg Kirke, må der maksimalt opholde sig fem personer i kirkerummet ad gangen.

Vi følger myndighedernes retningslinjer, så er du smittet eller har været i tæt kontakt med en smittet, beder vi dig om at blive hjemme.

Vi håber på jeres opbakning og glæder os til at se jer