Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sogneindsamlingen – Folkekirkens Nødhjælps Indsamling

Dato
Søndag d. 13. marts 2022 (hele dagen)
Sted
Menighedshuset, Pile Allé, Frederiksberg

Efter højmesserne samler vi ind til Folkekirkens Nødhjælp, som i år har valgt, at en del af indtægterne går til de krigsramte familier i Ukraine.

Meld dig som indsamler på www.noedhjaelp.dk, og mød op i vores menighedshus efter højmesserne søndag den 13. marts 2022. Her får du udleveret din indsamlingsbøsse og en rute i lokalområdet.

Gå for Ukraine

Der er krig i Europa. Tusindvis af ukrainske familier er på flugt, og mange har i al hast forladt deres hjem med kun de mest nødvendige ejendele. Samtidig kæmper en stor del af befolkningen mod russiske soldater for at bevare et frit og demokratisk Ukraine.

Der er brug for akut hjælp! Derfor har Folkekirkens Nødhjælp valgt, at en del af indtægterne fra årets sogneindsamling den 13. marts går til krigsramte familier i Ukraine. Pengene går til mad, bleer, soveposer, tæpper og husly til mennesker, der for kort tid siden levede et fredeligt liv. Mange har været på flugt i dagevis i det kolde Østeuropa.

Folkekirkens Nødhjælp opstod i murbrokkerne på Første Verdenskrig i 1922, og det er ikke til at forstå, at vi igen her 100 år efter oplever krigens rædsler på europæisk jord. Ukrainerne har lige nu brug for hjælp fra deres medmennesker, og som indsamler den 13. marts er du med til at hjælpe de mange børn, kvinder og ældre mennesker, der er på flugt fra den voldsomme krig.

Sogneindsamlingen har de sidste fem år samlet ind til klimahjælp til verdens fattigste familier. Det gør vi også i år, men på grund af den akutte situation i Ukraine har vi set os nødsaget til, at indsamlingen har to spor; krig og klima.

Aldrig har så mange mennesker været på flugt fra klimakatastrofer og krig. Årets sogneindsamling handler om at nå så mange som muligt med den rigtige hjælp.