WALKaSONG 2022 | Danmarks Underholdningsorkester

Lørdag d. 13. august 2022, Kl. 11:00 til kl. 14:00
Frederiksberg Slotskirke, Roskildevej 28, 2000 Frederiksberg

Kom og vær med til fællessang, når Danmarks Underholdningsorkester inviterer til WALKaSONG på Frederiksberg.

Lørdag den 13. august kl. 11-14

Oplev Frederiksbergs særlige lokationer og den grønne bydel på en helt ny måde. På ruten kan du blandt andet besøge Frederiksberg Slotskirke, Møstings Hus og TV2 Lorry.

WALKaSONG-ruten har 12 stop, som alle har en særlig betydning for lokalområdet. På hver lokation hylder vi sammen den danske sangskat. Vær med, når vi synger Tju Bang Chokolademand ved Frederiksberg Chokolade, når vi fyrer op for Grand Prix-stemningen på Café Intime, og når vi synger med og om de smukke, unge mennesker ved den lokale efterskole.

Tag din familie, ven, kollega eller nabo med på en unik, musikalsk gåtur gennem Frederiksberg den 13. august.

WALKaSONG sker i samarbejde med Frederiksberg Kommune, Frederiksberg museerne, Kastanievej Efterskole og Frederiksberg Musikhøjskole.

Det er helt gratis at deltage.

Find Facebook-begivenheden her.