Begivenheden har allerede fundet sted.

Kulturnat: Frederiksberg Slotskirke

Fredag d. 14. oktober 2022, kl. 18:00
Frederiksberg Slotskirke, Roskildevej 28, 2000 Frederiksberg

Folkekirken på Frederiksberg og Hærens Officersskole inviterer til en aften, der zoomer ind på de dystre sider af Tolkiens univers: fristelse, magt og afhængighed.

Kl. 18.00 udleverer vi billetter efter først-til-mølle mod forevisning af Kulturpas.

Kl. 18.30 kan du se det første af tre teaterstykker med Frederiksberg Sogns dramagruppe, der giver deres bud på Tolkiens univers.

Kl. 19.00 og 21.00 kan du opleve teater i Riddersalen med skuespiller Kristine Nørgaard og musiker Jakob Elvstrøm. Kom også med til en kort andagt i Frederiksberg Slotskirke med præst Martin Elvstrøm-Vieth, der ligeledes tager udgangspunkt i Tolkiens univers.

Bemærk: Det kræver Kulturpas at deltage.