Lørdag d. 6. april 2019 (hele dagen)

Sognedagen for børn og unge er en dag for alle børn og unge i Frederiksberg Sogn.

Vi begynder dagen med et løb for de mindste børn, 4 til 7 år. Vi mødes i menighedshaven klokken 10.00. S. Langen, den bandit, har stjålet noget fra kirken og det skal vi have hjælp til at få tilbage! I denne aldersgruppe skal man have en voksen med sig.

Efter løbet spiser vi frokost sammen med det næste hold, som er fra 8 til 12 år. Så går de mindste hjem, og der er nu et løb med poster for de større børn. Løbet vil byde på masser af udfordringer og sjove opgaver inden  vi byder på en eftermiddagssnack at gå hjem på. 

På begge løb er alle poster knyttet til en spændende fortælling og der vil være alt fra sækkevæddeløb til rollespil involveret.

Om aftenen slår vi dørene til kirken op for de unge fra 13 år og op. Vi begynder i menighedshuset hvor der vil være spisning fra klokken 17 og når klokken er 18 starter vi ud i kirken, hvor der vil være forskellige "rum", man kan bevæge sig rundt i. efter et par timer kommer rapperen Anne-Lise og giver en fantastisk minikoncert og hele aftenen rundes af med en andagt i de unges ånd, hvor Lars Gustav Lindhardt er præst. Aftenen retter sig mod de unge, men alle er velkomne og kirken er åben til klokken ca. 21:30

Tilmelding til: cf@frederiksbergsogn.dk

Sted
Menighedshuset, Pile Allé 3
Pris
Gratis