Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirkehøjskole: Synne Garff, international chef ved Bibelselskabet

30
SEP

Dato Mandag d. 30. september 2019, Kl. 18:00 til kl. 22:00
Sted Menighedshuset, Pile Allé 3
Medvirkende
Synne Garff

Synne Garff er international chef i Bibelselskabet samt forfatter og bidragyder til mere end 20 bøger, deriblandt De Mindstes Bibel. Ved siden af sit arbejde i Bibelselskabet virker hun som ulønnet hjælpepræst i Ribe Stift.

Hvordan får man mod på livet igen, når man har mistet et barn? Er blevet voldtaget eller tortureret? Har oplevet alvorlig sygdom? Eller måske selv har forfærdelige ting på samvittigheden?

Bibelselskabet støtter forfulgte og pressede kristne med metoden bibelsk sjælesorg, der er med til give traumatiserede mennesker livsmodet tilbage. International chef, Synne Garff, har rejst på kanten af krig, livstruende sygdom og religiøs fanatisme de sidste mange år og ført samtaler om tro, fortvivlelse og afmagt med forfulgte kristne, flygtninge, fængslede, aids-syge, børnesoldater, kirkeledere og traumeeksperter.

Med udgangspunkt i sin nye bog, Når Gud bøjer sig, tager international chef, Synne Garff, tilhørerne med ud i verdens konfliktområder og reflekterer over, hvad det er Bibelens fortællinger kan, når de kombineres med psykologi og drøftes i grupper. Bibelsk sjælesorg er nu også kommet til Danmark og anvendes af præster. Erfaringerne viser, at metoden kan hjælpe mennesker i forskellige former for livskrise.

Aftenens program:

18: Middag
18.45: Pause
19: Foredrag
20: Pause og kaffe
20.15: Spørgsmål
21: Tak for i aften

Pris: 300 kr. for kirkehøjskolens tre foredrag inkl. spisning.

De to andre foredrag er:

Kasper Bro Larsen - 21. oktober 2019

Charlotte Rørth - 18. november

Tilmeldingsfrist: 23. september

For at blive tilmeldt kirkehøjskole 30.9, 21.10 og 18.11 skal du sende en mail Jette Topsøe-Jensen på mail jwtj@km.dk med navn og tlf.nummer.

Når du har fået bekræftelsen på tilmeldingen betaler du 300 kr.(pr. person, ikke sammenlagte beløb) til mobilpay: 57437 eller kontonummer: 2191    8893402587 med navn og "kirkehøjskole" som tekst.

Ophavsret: