×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 11. april 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:00

Jesenka Balic Zunic (violin & cello da spalla), Þórgunnur Anna Örnólfsdóttir (sopran) og Yngvild Haaland Ruud (cembalo) giver påskekoncert i Frederiksberg Slotskirke. Trioen byder på smuk og passioneret musik af J. S. Bach i tillæg til Couperins Lecons de Tenebres med mere, og du vil som lytter blive guidet igennem et poetisk og mangefacetteret landskab på denne eftermiddag i barokkens tegn.

Om musikerne: 

Jesenka Balic Zunic er en Københavnsbaseret violinist og bratschist specialiceret i barokmusik. Hun er en meget efterspurgt solist og koncertmester, også i kammermusiksammenhænge. Jesenka er uddannet i København og Paris, og hun spiller fast i en række ensembler som Concerto Copenhagen, Norsk Barokorkester, Theatre of Voices og La Sinfonie du Marais. Jesenkas hjerte banker specielt for den franske barokmusik.

Þórgunnur Anna Örnólfsdóttir er en islandsk sopran, hvis repertoire spænder fra den helt tidlige musik til ny kompositionsmusik og opera. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Þórgunnur synger jævnligt som solist med diverse ensembler og operaproduktioner.

Yngvild Haaland Ruud er en norsk cembalist og accordeonist baseret i København. Hun har specialiseret sig i historisk opførelsespraksis samt ny kompositionsmusik, og er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Sibeliusakademiet både på cembalo og accordeon. Yngvild har en udstrakt koncertvirksomhed både som solo- og kammermusiker samt ensembleleder, og hun har en stor lidenskab for barokopera og nyskabende koncepter. Yngvild er desuden kunstnerisk leder for Amager Klassisk.

Sted Roskildevej 28, 2000 Frederiksberg