Kirkehøjskole: Foredrag v/ sognepræst Mikkel Wold

Mandag d. 2. november 2020, Kl. 18:00 til kl. 21:00
Menighedshuset, Pile Allé 3, 2000 Frederiksberg
Mikkel Wold

Mikkel Wold er sognepræst, samfundsdebattør, forfatter og sognepræst.

På denne Kirkehøjskole-aften fortæller han om, at vi ofte glemmer indholdet af begreberne sjæl og ånd til fordel for krop.

Sporten får næsten en meningsbærende karakter for vores liv, selvom den ikke kan gøre vores liv lykkeligt eller meningsfuldt. Men alligevel er vi – om ikke andet i særlige situationer – optaget af de store grundvilkår i tilværelsen, og troen på Gud er ikke så langt væk.

Kirkehøjskole efterår 2020

Mikkel Wolds foredrag er en del af Frederiksberg Sogns Kirkehøjskole, som i denne sæson består af to foredrag. Det andet foredrag er med psykiater Anne Lindhardt, som holder foredraget "Galskab i litteraturen" den 23. november 2020.

200 kr. for begge foredrag inkl. et godt måltid mad begge dage.

Sådan tilmelder du dig

For at blive tilmeldt foredragene skal du sende en mail til Jette Wainø på jwtj@km.dk med navn og telefonnummer senest den 26. oktober 2020.

Når du har fået bekræftelsen på tilmeldingen, betaler du 200 kr. til MobilePay: 57437 eller kontonummer: 2191 8893402587 med navn og “kirkehøjskole” som tekst.