Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert: Smooth Operators

Lørdag d. 21. november 2020, Kl. 17:30 til kl. 18:30
Frederiksberg Kirke

Er du klar til en gang medrivende og stemningsfuld korsang?

Hvis du kan svare ja til dette, skal du glæde dig til at høre koret Smooth Operators. Smooth Operators er et kor bestående af ca. 20 skønne kvinder i alle aldre. De har stor erfaring med sang og optræden og er derfor i stand til at levere en solid performance, hvad både optræden og det musikalske angår.

Under ledelse af Susanne Ørum og Nana Rashid, der begge er erfarne sangerinder og undervisere, bliver Smooth Operators bare bedre og bedre for hver gang du hører dem. De leverer en stærk og medrivende performance med basis i populær pop, soul, r & b, blues, gospel og country. Du vil kunne nyde numre fra bl.a. Sade, Robbin Ford, Søs Fenger og juleklassikere i skønne nye versioner og endda musik skrevet af korlederne selv.

Begge korledere har deres fødder plantet solidt på den danske musikscene. Susanne Ørum har sin egen solokarriere med flere internationalt anerkendte numre og optrædener og har derudover sunget kor for flere danske og internationale stjerner, herunder Mariah Carey, John Legend, X-Factor og meget mere.

Nana Rashid er en fremadstormende jazzsangerinde med sit helt eget udtryk. Hun leverer altid en solid og følelsesladt performance der går lige i hjertet på lytteren. Hun har modtaget anerkendelse i flere internationale jazzpubliceringer og er en efterspurgt performer både i Danmark og i resten af Skandinavien.

Både Susanne og Nana har en passion for at undervise i sang og musik, og begge er nogle af Danmarks bedste til dette. De underviser med en indlevelse og sjæl og professionalisme, der sjældent er set. Sammen har de bl.a. sangskolen Stemmefabrikken, hvor de tilbyder forskellige former for hold og individuel undervisning. Det er også her, at koret Smooth Operators hører under.

Smooth Operators er ikke bare et kor, men en passion for sang og musik.