Begivenheden har allerede fundet sted.

Tirsdagstræf: Musiklytteklub v/ Susanne Lange

Tirsdag d. 5. april 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Menighedshuset, Pile Allé 3, 2000 Frederiksberg
Susanne Lange

Der er komponeret virkelig megen musik til påsketiden – kirkens største højtid.

Både langfredag og påskedag har inspireret komponister til alle tider, nok mest langfredag. Vi kender alle Bachs to store passioner, Matthæus- og Johannespassionerne, men denne dag vil vi lytte til andre værker.

Vi skal blandt andet høre forskellige udgaver af Stabat Mater, teksten om Jesu moder, som står ved korset, og også musik af Bach og Haydn.

Sanger Susanne Lange fortæller om musikken, og vi lytter til musikken på anlægget.

Om Susanne Lange

Susanne Lange er sanger – uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Operaakademiet. Efter en årrække i Operakoret har især kirke- og liedkoncerter været omdrejningspunktet i hendes sangerliv. Nu er Susanne Lange gået på pension fra sin stilling som mangeårig kirkesanger i Frederiksberg Kirke, men underviser og holder foredrag om klassisk musik. I 2006 blev hun cand.mag. i engelsk, kulturformidling og musikdramaturgi fra Københavns Universitet – en uddannelse, som hun bl.a. bruger som oversætter af bøger og cd-artikler om klassisk musik fra dansk til engelsk.