Udlejning

Det er muligt at leje Frederiksberg Sogns Menighedshus, hvis du er medlem af folkekirken, bosiddende i Frederiksberg Sogn eller har løst sognebånd til en af Frederiksberg Sogns præster. Vi udlejer til arrangementer i forbindelse med kirkelige handlinger i sognets kirker.

Hvis du ønsker at se lokalerne er det muligt at træffe en aftale med Ian Walsh på 26368327. Fremvisning foretages sædvanligvis mandage mellem 18-20.

Lokalerne udlejes ikke i juli og december.

Udlejning kan  kun ske ved telefonisk eller personlig henvendelse til Kirkekontoret i kontorets åbningstid.

Lokalet kan tidligst bookes, i kontorets åbningstid,  6 måneder inden arrangementet.

Information om lejekontrakt og betaling kan indhentes hos Jette Topsøe-Jensen 33213937(mellem kl.10-14, hverdage) eller Ian Walsh 2636 8327.