Familiegudstjenester – Pusterummet

Kom og hør bibelhistorie i kirken!

Til vores familiegudstjeneste Pusterummet runder vi dagen af med en historie i kirken for de mindste børn og deres familier.

​ Kirkerummet er åbent kl. 16.00, hvor vi serverer en lille snackpose til børnene. Kl. 16.15 vil vores organist spille stille og afslappende musik på orglet frem til den fælles velkomst kl. 16.30, hvor vores historiefortæller, Charlotte Falmer, løfter sløret for dagens fortælling.

Vi synger salmer, lytter til dagens bibelhistorie og slutter af med Fadervor og velsignelse ved vores præst Helle Park Halse.

Kl. 17.00 siger vi tak for i dag og ønsker god aften med en lille gavepose til børnene.